Innovatief landschap

VSO/ VMBO/ HAVO/ VWO

Kunst en Cultuur (beeldend: ruimtelijk construeren van een maquette).

90 minuten

gebruikt om duurzame energie op te wekken? Welke mogelijkheden zijn er? Wat bedenken kunstenaars? Wat kan je zelf bedenken? Hoe ziet dit eruit in het landschap? Hoe maak je hier een ruimtelijke maquette van?

 

De leerlingen onderzoeken doormiddel van een presentatie, hoe het landschap wordt gebruikt, om duurzame energie op te wekken. De leerlingen bedenken zelf een oplossing voor duurzame energie aan de hand van een zelfgekozen landschap. De leerlingen verbeelden hun idee in een schets en een ruimtelijke maquette.

De leerlingen gebruiken hun fantasie tijdens het ontwerpen en maken.

Aan het einde van de les worden kort alle werken gepresenteerd en klassikaal besproken.

 

Post Navigation