Mythe van de Natuur

1 juli opent Mythe van de Natuur 2012 U bent van harte uitgenodigd om de culturele explosie van Ruimtelijke kunst, Geluidskunst, Educatie, Landschapstheater, Performances en Exposities in het Drents-Friese Wold te komen bewonderen. Mijn installatie Fons et Origo is te zien op locatie 5 van de route. Op 23 september geef ik een toelichting bij mijn werk. Mythe van de Natuur duurt t/m eind september. Voor meer informatie www.mythevandenatuur.nl Vanaf 6 juli is er bij het CBK Drenthe nog meer werk te zien van de deelnemende kunstenaars.

July 1st Myth of Nature 2012 is opened. You are warmly invited to visit the cultural explosion of spatial art, sound art, education, landscape theatre, performances and exhibitions in the Drents-Friese Wold. My installation Fons et Origo can be seen on location 5 of the route. On 23 September I will give an explanation about my work. Myth of Nature lasts till the end of September. For further information www.mythevandenatuur.nl From July 6 you can see more work of the participating artists at the CBK Drenthe.

Post Navigation