Workshops in de st. Annakapel in Kampen

Wat is er nu inspirerender dan tijdens een smakelijke high-tea ook nog eens creatief bezig te zijn? Voor het beschilderen van uw eigen bord, schaal, vaas, etc. van keramiek (gestookte klei) gebruiken we speciale verf, wat we ook wel glazuur noemen. U kunt schilderen naar eigen ontwerp of naar een ontwerp van de kunstenaar. Na afloop wordt uw beschilderde voorwerp gestookt in de keramiekoven op ongeveer 1000 ÂșC, waarna de kunstwerken in de daarop volgende dagen opgehaald kunnen worden. Deze kleurrijke workshop wordt u in de Sint Annakapel aangeboden door visual artist Jacomijn Schellevis.

Dit programma is uitstekend geschikt voor de meest uiteenlopende gezelschappen. Zeker als u zoekt naar een leuke invulling van bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, vriendinnendag, familiedag of personeelsuitje. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Iedereen kan meedoen, ook als u (nog) geen Rembrandt bent. En natuurlijk vormt het handbeschilderde keramiek een wel heel origineel cadeau met uw persoonlijke boodschap en handtekening.

Schrijf u in op:
http://www.sintannakapel.nl/SintA/-keramiek.html

Schetsontwerp TSD goedgekeurd

Workshop met basisschool de Morgenster

3 klassen van basisschool de Morgenster hebben vogels geboedseerd in mijn atelier. Hiervoor gebruikten ze 3 kleuren klei en glazuur voor de details. De kunstwerken zijn prachtig geworden en liggen te drogen in mijn atelier.

Begin van een nieuwe serie werk